Wie is Bink

Barbara BinkIk ben Barbara Bink. Sinds 2016 jaar werk ik in mijn heerlijke praktijk in Hilversum. Naast het werk als coach werk ik als schoolmaatschappelijk werker op diverse scholen in ’t Gooi en ook een aantal uren als ambulant gezinsbegeleider bij gezinnen aan huis.

Na jaren als projectcoördinator in de welzijnssector te hebben gewerkt begon mijn hart meer uit te gaan naar mijn oorspronkelijke passie: het begeleiden van kinderen en jongeren (en hun ouders) bij vragen op sociaal en emotioneel gebied. Ik wilde me nog meer dan daarvoor verdiepen in de belevingswereld van kinderen en jongeren en meer coachend gaan werken. Ik ben daarom, als aanvulling op mijn opleiding aan de sociale academie, de opleiding tot kindercoach gaan doen bij de Academie voor Psychodynamica.

Wat het coachen van kinderen, jongeren en ouders zo leuk maakt is de diversiteit van de hulpvragen, de openheid van kinderen, jongeren en ouders, samen sparren en zoeken naar wat kan helpen. Kinderen/jongeren/ouders die vastlopen, het even niet weten, denken dat ze iets niet kunnen of het nooit zullen leren, ontdekken ineens dat ze tot veel meer is staat zijn dan ze denken. Ze verrassen hun ouders, hun omgeving, vrienden en bovenal zichzelf. Ik begeleid kinderen en ouders graag bij de zoektocht en help het ‘probleem’ in perspectief te plaatsen. Soms is een klein zetje genoeg om positieve verandering teweeg te brengen, waardoor er ineens ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en groei. Als ik hieraan kan bijdragen is dat geweldig!

Ik heb na de opleiding meerdere cursussen en trainingen gedaan. O.a. op het gebied van ouderschap en opvoeding.

Momenteel volg ik de opleiding Psychosociale Therapie aan de Sociale Academie Utrecht.

Ik getrouwd en ben moeder van Sebastiaan (19 jaar) en Rose (17 jaar). In mijn praktijk zijn mijn lieve hondjes Bibi en Teddy ook vaak aanwezig.

Klik voor mijn CV: Profiel Barbara Bink

 

Bieb

 

In mijn praktijk is mijn lieve hondje Bibi ook vaak aanwezig.

Wie is Bink

Ik ben Barbara Bink. Ik ben getrouwd en ben moeder van Sebastiaan (18 jaar) en Rose (15 jaar). In mijn praktijk is mijn lieve hondje Bibi ook vaak aanwezig.

Ik werk nu 5 jaar in mijn heerlijke praktijk in Hilversum. Naast het werk als coach in mijn praktijk werk ik ook een aantal uren als ambulant gezinsbegeleider bij gezinnen aan huis.

Na jaren als projectcoördinator in de welzijnssector te hebben gewerkt begon mijn hart meer uit te gaan naar mijn oorspronkelijke passie: het begeleiden van kinderen en jongeren (en hun ouders) bij vragen op sociaal en emotioneel gebied. Ik wilde me nog meer dan daarvoor verdiepen in de belevingswereld van kinderen en jongeren en meer coachend gaan werken. Ik ben daarom, als aanvulling op mijn opleiding aan de sociale academie, de opleiding tot kindercoach gaan doen bij de Academie voor Psychodynamica.

Barbara Bink

Wat het coachen van kinderen, jongeren en ouders zo leuk maakt is de diversiteit van de hulpvragen, de openheid van kinderen, jongeren en ouders, samen sparren en zoeken naar wat kan helpen. Kinderen/jongeren/ouders die vastlopen, het even niet weten, denken dat ze iets niet kunnen of het nooit zullen leren, ontdekken ineens dat ze tot veel meer is staat zijn dan ze denken. Ze verrassen hun ouders, hun omgeving, vrienden en bovenal zichzelf. Ik begeleid kinderen en ouders graag bij de zoektocht en help het ‘probleem’ in perspectief te plaatsen. Soms is een klein zetje genoeg om positieve verandering teweeg te brengen, waardoor er ineens ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en groei. Als ik hieraan kan bijdragen is dat geweldig!

Ik heb na de opleiding meerdere cursussen en trainingen gedaan. O.a. op het gebied van ouderschap en opvoeding.

Momenteel volg ik de opleiding Psychosociale Therapie aan de Sociale Academie Utrecht.

 

Klik voor mijn CV: Profiel Barbara Bink

Praktijk Bink Bibi en Joep