Wie is Bink

 

“Ik werk vanuit respect, zonder oordeel en met een open vizier. Een klein zetje kan al positieve verandering brengen, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en groei. We nemen daarin soms ervaringen mee uit het verleden, maar focussen vooral op wat helpend is in het hier en nu.”

Ik ben Barbara Bink. Sinds 2016 jaar werk ik in mijn heerlijke praktijk in Hilversum.  Na jaren als zelfstandig ondernemer en projectcoördinator in de welzijnssector te hebben gewerkt begon mijn hart meer uit te gaan naar mijn oorspronkelijke passie: het begeleiden van (jonge) mensen bij vragen op sociaal en emotioneel gebied. Ik wilde me nog meer dan daarvoor verdiepen in de belevingswereld van kinderen en jongeren en meer coachend gaan werken. Ik ben daarom, als aanvulling op mijn opleiding aan de sociale academie, de opleiding tot kindercoach gaan doen bij de Academie voor Psychodynamica. Ik heb na de opleiding meerdere cursussen en trainingen gedaan. O.a. op het gebied van ouderschap en opvoeding. Momenteel volg ik de opleiding Psychosociale Therapie aan de Sociale Academie Utrecht.

Met name de diversiteit aan hulpvragen, de openheid van de kinderen, jongeren en volwassenen in mijn praktijk en het samen sparren en zoeken naar wat helpend kan zijn, spreekt mij erg aan in mijn werk. Soms is een klein zetje genoeg om positieve verandering teweeg te brengen, waardoor er ineens ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en groei.

Ik ben getrouwd en ben moeder van Sebastiaan (19 jaar) en Rose (17 jaar). In mijn praktijk zijn mijn lieve hondjes Bibi en Teddy ook vaak aanwezig.

Klik voor mijn CV: Profiel Barbara Bink

Barbara Bink

Wie is Bink

Praktijk Bink biedt hulp op sociaal en emotioneel gebied aan kinderen, jongeren, (jong) volwassenen en gezinnen/ouders. Dit door een persoonsgerichte, praktische en doelgerichte manier van werken. 

“Ik werk vanuit respect, zonder oordeel en met een open vizier. Een klein zetje kan al positieve verandering brengen, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en groei. We nemen daarin soms ervaringen mee uit het verleden, maar focussen vooral op wat helpend is in het hier en nu.”

Ik ben Barbara Bink. Sinds 2016 jaar werk ik in mijn heerlijke praktijk in Hilversum.  Na jaren als zelfstandig ondernemer en projectcoördinator in de welzijnssector te hebben gewerkt begon mijn hart meer uit te gaan naar mijn oorspronkelijke passie: het begeleiden van (jonge) mensen bij vragen op sociaal en emotioneel gebied. Ik wilde me nog meer dan daarvoor verdiepen in de belevingswereld van kinderen en jongeren en meer coachend gaan werken. Ik ben daarom, als aanvulling op mijn opleiding aan de sociale academie, de opleiding tot kindercoach gaan doen bij de Academie voor Psychodynamica. Ik heb na de opleiding meerdere cursussen en trainingen gedaan. O.a. op het gebied van ouderschap en opvoeding. Ik heb onlangs de opleiding Psychosociale Therapie aan de Sociale Academie Utrecht afgerond en heb mijn aanbod uitgebreid.

Barbara Bink

Met name de diversiteit aan hulpvragen, de openheid van de kinderen, jongeren en volwassenen in mijn praktijk en het samen sparren en zoeken naar wat helpend kan zijn, spreekt mij erg aan in mijn werk. Soms is een klein zetje genoeg om positieve verandering teweeg te brengen, waardoor er ineens ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en groei.

Ik ben getrouwd en ben moeder van Sebastiaan (19 jaar) en Rose (17 jaar). In mijn praktijk zijn mijn lieve hondjes Bibi en Teddy ook vaak aanwezig.

Klik voor mijn CV: Profiel Barbara Bink

Praktijk Bink Bibi en Joep