Wie is Bink

Ik ben Barbara Bink en ben geboren in 1970. Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 tieners Sebastiaan (16 jaar) en Rose (14 jaar). In mijn praktijk is mijn lieve hondje Bibi ook vaak aanwezig.

Na jaren als projectcoördinator in de welzijnssector te hebben gewerkt begon mijn hart meer uit te gaan naar mijn oorspronkelijke passie: het begeleiden van kinderen en jongeren (en hun ouders) bij vragen op sociaal en emotioneel gebied. Ik wilde me nog meer dan daarvoor verdiepen in de belevingswereld van kinderen en jongeren en meer coachend gaan werken. Ik ben daarom, als aanvulling op de sociale academie, de opleiding voor kindercoach gaan doen bij de Academie voor Psychodynamica en ik kan zeggen: dit is de beste stap die ik had kunnen nemen en het leukste dat ik ooit heb gedaan!!

Wat het coachen van kinderen, jongeren en ouders zo bijzonder maakt is dat het zelf oplossend vermogen bij kinderen enorm groot  is. Kinderen/jongeren/ouders die vastlopen, het even niet weten, denken dat ze iets niet kunnen of het nooit zullen leren, ontdekken ineens dat ze tot veel meer is staat zijn dan ze denken. Ze verrassen hun ouders, hun omgeving, vrienden en bovenal zichzelf. Ik begeleid kinderen en ouders graag bij de zoektocht en help het ‘probleem’ in perspectief te plaatsen. Soms is een klein zetje genoeg om positieve verandering teweeg te brengen, waardoor er ineens ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en groei. Als ik hieraan kan bijdragen is dat geweldig!

Klik voor mijn CV: Profiel Barbara Bink

Jongerencoach Kindercoach Barbara Bink
Pranktijk Bink Bibi en Joep

Wie is Bink

Ik ben Barbara Bink en ben geboren in 1970. Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 tieners Sebastiaan (16 jaar) en Rose (13 jaar). In mijn praktijk is mijn lieve hondje Bibi ook vaak aanwezig.

Na jaren als projectcoördinator in de welzijnssector te hebben gewerkt begon mijn hart meer uit te gaan naar mijn oorspronkelijke passie: het begeleiden van kinderen en jongeren (en hun ouders) bij vragen op sociaal en emotioneel gebied. Ik wilde me nog meer dan daarvoor verdiepen in de belevingswereld van kinderen en jongeren en meer coachend gaan werken. Ik ben daarom, als aanvulling op de sociale academie, de opleiding voor kindercoach gaan doen bij de Academie voor Psychodynamica en ik kan zeggen: dit is de beste stap die ik had kunnen nemen en het leukste dat ik ooit heb gedaan!!

Jongerencoach Kindercoach Barbara Bink

Wat het coachen van kinderen, jongeren en ouders zo bijzonder maakt is dat het zelf oplossend vermogen bij kinderen enorm groot  is. Kinderen/jongeren/ouders die vastlopen, het even niet weten, denken dat ze iets niet kunnen of het nooit zullen leren, ontdekken ineens dat ze tot veel meer is staat zijn dan ze denken. Ze verrassen hun ouders, hun omgeving, vrienden en bovenal zichzelf. Ik begeleid kinderen en ouders graag bij de zoektocht en help het ‘probleem’ in perspectief te plaatsen. Soms is een klein zetje genoeg om positieve verandering teweeg te brengen, waardoor er ineens ruimte ontstaat voor nieuwe ideeën en groei. Als ik hieraan kan bijdragen is dat geweldig!

Klik voor mijn CV: Profiel Barbara Bink

Pranktijk Bink Bibi en Joep